Izložba „Portreti" i predstava „Mala čuda" u dvorcu Trakošćan - 28.06.2024.

Dvor Trakošćan s velikim zadovoljstvom najavljuje izuzetnu umjetničku večer u dvorcu Trakošćan 28. lipnja 2024. koja će uključivati otvorenje izložbe i kazališnu predstavu.


Izložba omanjeg ciklusa radova pod nazivom „Portreti” rezultat je spontane suradnje fotografkinje Ane Mihalić Perica i slikara Ivana Meseka. Ova jedinstvena izložba predstavlja fascinantan spoj fotografije i slikarstva, pružajući dubok uvid u različite aspekte ljudskih portreta. Otvorenje izložbe održat će se u prizemlju u dvorcu Trakošćan s početkom u 20 sati.


Nakon otvorenja izložbe, s početkom u 21 sat, posjetitelji će imati priliku pogledati predstavu „Mala čuda” u izvedbi Exit teatra. Premijerno izvedena 12. studenog 2021. u Studiju EXIT, ova tragikomična monodrama glumice Sanje Milardović istražuje slojeviti narativ kroz kombinaciju sadašnjosti i prošlosti spisateljice Ane, isprepleten s nadrealnom i apsurdnom pričom o Flori, glavnom liku njenog romana.

Predstava „Mala čuda” predstavlja nastavak platforme mladih autora umjetničke organizacije TeatruM, te je dio produkcije autorskih projekata koji se bave tzv. ženskim pričama i ženskim autoricama.


Ulaz na oba događanja je BESPLATAN.