PROSLAVA DANA SV. PATRIKA U TRAKOŠĆANU: TEMATSKA IGRA, GLAZBENI NASTUP I ČAROBNA

Dragi ljubitelji kulture, glazbe i zabave,


pripremite svoje zelene šešire i pridružite nam se 15. ožujka u našem predivnom dvorcu gdje slavimo jedan od najljepših irskih običaja – Dan Sv. Patrika!


Večer započinje u 18:00 sati s uzbudljivom tematskom igrom potrage kroz dvorac. Sudionici će biti izazvani da pronađu skrivene irske motive rješavajući zagonetke, a oni najbrži mogu osvojiti fantastične nagrade! Za sudjelovanje u igri potrage potrebno se prijaviti na e-mail: kristina@trakoscan.hr ili se javiti u DM najkasnije do 14.03.2024.
Sudjelovati u igri mogu sve punoljetne osobe!


U 19:00 sati, pripremite se za glazbeni spektakl koji će oživjeti duh Irske u našem dvorcu. Nastupaju Patrick Walker & Hrvoje Sudar, glazbeni duo koji je osvojio srca diljem svijeta svojim jedinstvenim spojem irske tradicionalne glazbe i moderne interpretacije.


Uz to, hotel Trakošćan pripremio je i bogatu gastronomsku ponudu u sklopu Dana okusa Varaždinskog kraja te će uz to cijelu večer za sve sudionike nuditi bogat izbor pića i napitaka.


Ulaznice za događanje možete kupiti na blagajni dvorca na dan događanja po cijeni od 14 eura!


Pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj proslavi Dana Sv. Patrika, gdje se irska tradicija susreće s modernim izričajem, stvarajući magičnu atmosferu koja će vas osvojiti!