FORUMA MUZEALCA U DVORU TRAKOŠĆAN - 23. svibnja 2024. godine s početkom od 09:30 sati

ICOM Hrvatska i Dvor Trakošćan, uz ICOM međunarodne odbore (INTERCOM, ICTOP, MPR, ICOMON) te ICOMOS Hrvatska kao partnere organizatori su FORUMA MUZEALCA na temu: “KAKO SMANJITI RIZIKE PRILAGODLJIVIM MODELIMA UPRAVLJANJA U PODRUČJU JAČANJA KAPACITETA, BRENDIRANJA I PRIKUPLJANJA SREDSTAVA ZA MUZEJSKE INVESTICIJE.”

Forum će se održati u četvrtak 23. svibnja 2024. godine s početkom od 09:30 sati u Dvoru Trakošćan, a opis skupa/foruma i njegovih ciljeva, kao i sam program skupa možete pogledati na sljedećoj poveznici: http://www.icom-croatia.hr/aktivnosti/3280/

Sudjelovanje na skupu/forumu je bez naknade (besplatna kotizacija), no uz obavezno ispunjenu prijavnicu koju također možete skinuti na poveznici. Uz to, za sudionike iz Zagreba i bliže okolice (koji su izvršili registraciju, i odabrali opciju potrebe prijevoza) organiziran je i prijevoz autobusom s polaskom 23. svibnja u 08:00 sati.

Autobus organiziran za sudionike iz Zagreba i okolice kreće u 08:00 sati ispred Etnografskog muzeja u Zagrebu (Mažuranićev trg), a planirani povratak je oko 17:00 sati.

Veselimo se vašem sudjelovanju!